Eerste beelden: het dak gaat eraf bij Toppers in Concert 2022 (video)

Eerste beelden: het dak gaat eraf bij Toppers in Concert 2022 (video)

Zaterdag 19 november 2022 om 10:26

Na twee lange coronajaren was het dan eindelijk weer zover: de Toppers stonden weer voor een uitverkochte Johan Cruijff-ArenA voor hun spetterende concerten. In Shownieuws zag je de eerste beelden én interviews met gastartiesten.

Lees verder onder de video.

Eerste beelden: het dak gaat eraf bij <em>Toppers in Concert 2022</em> (video) Na twee lange coronajaren was het dan eindelijk weer zover: de Toppers stonden weer voor een uitverkochte Johan Cruijff-ArenA voor hun spetterende concerten. In Shownieuws zag je de eerste beelden én interviews met gastartiesten. Lees verder onder de video. Flower PowerHet is voor het eerst sinds de zomer van 2019 dat de Toppers weer in een volle ArenA staan. In de coronajaren stond er nog wel een kersteditie in Ahoy op de planning, maar die werd geschrapt vanwege de coronamaatregelen. Dit jaar was het thema Flower Power en dat is te zien. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Toppers in concert 2022: Jan Smit gaat ode brengen aan Rob de Nijs Bekijk deze video » Zien: Maxime Meiland gaat met gezin verhuizen naar nóg grotere villa (Shownieuws) Bekijk deze video » Henk Westbroek woest op Bol.com om stelen Sinterklaastekst (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Flower Power
Het is voor het eerst sinds de zomer van 2019 dat de Toppers weer in een volle ArenA staan. In de coronajaren stond er nog wel een kersteditie in Ahoy op de planning, maar die werd geschrapt vanwege de coronamaatregelen. Dit jaar was het thema Flower Power en dat is te zien.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's