Video: Demonstranten Kick Out Zwarte Piet lastiggevallen bij intocht Staphorst

Video: Demonstranten Kick Out Zwarte Piet lastiggevallen bij intocht Staphorst

Zaterdag 19 november 2022 om 19:02

De Mobiele Eenheid is zaterdag ingezet bij botsingen tussen demonstranten van Kick Out Zwarte Piet en tegenstanders van die beweging op verschillende toegangswegen naar Staphorst.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Demonstranten <em>Kick Out Zwarte Piet</em> lastiggevallen bij intocht <em>Staphorst</em> De Mobiele Eenheid is zaterdag ingezet bij botsingen tussen demonstranten van Kick Out Zwarte Piet en tegenstanders van die beweging op verschillende toegangswegen naar Staphorst. Tekst gaat verder onder de video. Sinterklaasintocht StaphorstOp de A28 stonden volgens RTV Oost honderden tegendemonstranten die auto's tegenhielden. Sommigen van hen zijn verkleed als traditionele zwarte pieten. Volgens ooggetuigen zou er vuurwerk zijn gegooid richting één auto en werd een ander voertuig bekogeld met eieren. In de voertuigen zouden KOZP-betogers zitten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.
Nieuws :

Sinterklaasintocht Staphorst
Op de A28 stonden volgens RTV Oost honderden tegendemonstranten die auto's tegenhielden. Sommigen van hen zijn verkleed als traditionele zwarte pieten. Volgens ooggetuigen zou er vuurwerk zijn gegooid richting één auto en werd een ander voertuig bekogeld met eieren. In de voertuigen zouden KOZP-betogers zitten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's