New Amsterdam seizoen 5: bekijk de trailer

New Amsterdam seizoen 5: bekijk de trailer

Het vijfde en allerlaatste seizoen van New Amsterdam, met daarin uiteraard weer een glansrol voor Ryan Eggold als Dr. Max Goodwin, is vanaf dinsdagavond te zien op Net5. Het is het allerlaatste seizoen van de ziekenhuisserie: Every great story deserves an ending.

Bekijk de trailer van het vijfde seizoen van New Amsterdam hieronder

<em>New Amsterdam</em> seizoen 5: bekijk de trailer Het vijfde en allerlaatste seizoen van New Amsterdam, met daarin uiteraard weer een glansrol voor Ryan Eggold als Dr. Max Goodwin, is vanaf dinsdagavond te zien op Net5. Het is het allerlaatste seizoen van de ziekenhuisserie: Every great story deserves an ending. Bekijk de trailer van het vijfde seizoen van New Amsterdam hieronder Het vijfde seizoen van New Amsterdam is vanaf dinsdag 29 november wekelijks om 21.25 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van New Amsterdam terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bestseller Boy vanaf zondag op NPO3: bekijk de trailer Bekijk deze video » Shownieuws: reageert Igone de Jongh op vervolging Thijs Römer? Bekijk deze video »
TV :
New Amsterdam seizoen 5: bekijk de trailer

Het vijfde seizoen van New Amsterdam is vanaf dinsdag 29 november wekelijks om 21.25 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van New Amsterdam terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV