Margriet in Lang Leve de Liefde: 'Ga weg, ik wil alleen zijn'

Margriet in Lang Leve de Liefde: 'Ga weg, ik wil alleen zijn'

Vrijdag 2 december 2022 om 12:18

Op de vroege morgen heeft Margriet buiten even rustig plekje opgezocht om haar cracker op te eten en ze heeft dan ook duidelijk nog even geen zin in haar date. Die pakt die signalen echter totaal niet op en komt gewoon bij haar zitten, waarna ze zegt: 'Ik vind het op zich wel fijn om even een momentje voor mezelf te hebben.'

'Laat me alleen'
Ook die hint begrijpt hij niet en dus moet ze het nog duidelijker stellen: 'Kun je mij heel even alleen laten?'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Margriet in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ga weg, ik wil alleen zijn' Op de vroege morgen heeft Margriet buiten even rustig plekje opgezocht om haar cracker op te eten en ze heeft dan ook duidelijk nog even geen zin in haar date. Die pakt die signalen echter totaal niet op en komt gewoon bij haar zitten, waarna ze zegt: 'Ik vind het op zich wel fijn om even een momentje voor mezelf te hebben.' 'Laat me alleen'Ook die hint begrijpt hij niet en dus moet ze het nog duidelijker stellen: 'Kun je mij heel even alleen laten?' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Sjoerd in Lang Leve de Liefde: 'Mijn date ging naar de wc en kwam niet terug' Bekijk deze video » Monique wordt afgekraakt in Lang Leve De Liefde: 'Natuurlijk vind ik jou leuker met een paar kilo eraf' Bekijk deze video » Zie: Lillian vindt het niks die sekte van Cees Lang Leve De Liefde Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's