Heftige beelden: 75-jarige vrouw omgekomen door aanrijding in Amsterdam

Heftige beelden: 75-jarige vrouw omgekomen door aanrijding in Amsterdam

Een 75-jarige vrouw is vrijdagavond om het leven gekomen door een aanrijding op de Provincialeweg in Amsterdam-Zuidoost. Twee personenauto's botsten op elkaar. Alle vijf de andere inzittenden raakten gewond en zijn naar ziekenhuizen gebracht.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>75-jarige vrouw</em> omgekomen door aanrijding in <em>Amsterdam</em> Een 75-jarige vrouw is vrijdagavond om het leven gekomen door een aanrijding op de Provincialeweg in Amsterdam-Zuidoost. Twee personenauto's botsten op elkaar. Alle vijf de andere inzittenden raakten gewond en zijn naar ziekenhuizen gebracht. Tekst gaat verder onder de video. Politie zoekt getuigenVolgens de politie vond het ongeluk plaats rond 21.30 uur. De vrouw van 75 jaar overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Het onderzoek is nog in volle gang. De politie is hiervoor op zoek naar getuigen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden: Verkeersruzie escaleert en eindigt in zware mishandeling Bekijk deze video » Schokkend: automobilist rijdt door na aanrijding driejarig meisje (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Politie zoekt getuigen
Volgens de politie vond het ongeluk plaats rond 21.30 uur. De vrouw van 75 jaar overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Het onderzoek is nog in volle gang. De politie is hiervoor op zoek naar getuigen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV