Niek Roozen heeft bijzonder verzoek in Expeditie Robinson: 'Wil je naar huis?'

Niek Roozen heeft bijzonder verzoek in Expeditie Robinson: 'Wil je naar huis?'

<em>Niek Roozen</em> heeft bijzonder verzoek in <em>Expeditie Robinson</em>: 'Wil je naar huis?' De groep met kanshebbers op de finale in Expeditie Robinson wordt steeds kleiner. Er zijn nog zes mensen in de strijd - in werkelijkheid zeven, omdat Vincent Vianen nog op Verliezerseiland verblijft - en dus begint het nu écht spannend te worden. Niek Roozen grijpt zijn kans om een bijzonder verzoek aan de groep te doen. Harry Piekema vraagt meteen hoopvol: "Wil je naar huis?" Het blijkt echter te gaan om een verzoek om nóg een keer op Winnaarseiland te verblijven. Harry vindt het maar raar: "Ik zou het zelf nooit vragen." Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Thijs Boermans kreeg veel boze reacties omdat hij Ferry Weertman weg wilde stemmen Bekijk deze video » Thijs Boermans ontmoet Vincent Vianen terug na wegstemmen Expeditie Robinson: "Grimmige sfeer" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Niek Roozen heeft bijzonder verzoek in Expeditie Robinson: 'Wil je naar huis?'

De groep met kanshebbers op de finale in Expeditie Robinson wordt steeds kleiner. Er zijn nog zes mensen in de strijd - in werkelijkheid zeven, omdat Vincent Vianen nog op Verliezerseiland verblijft - en dus begint het nu écht spannend te worden. Niek Roozen grijpt zijn kans om een bijzonder verzoek aan de groep te doen. Harry Piekema vraagt meteen hoopvol: "Wil je naar huis?" Het blijkt echter te gaan om een verzoek om nóg een keer op Winnaarseiland te verblijven. Harry vindt het maar raar: "Ik zou het zelf nooit vragen."

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV