De Oranjewinter: René van der Gijp vindt dreigend einde carrière Ronaldo ‘stuitend’

De Oranjewinter: René van der Gijp vindt dreigend einde carrière Ronaldo ‘stuitend’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjewinter zijn de heren geschokt over het naderende einde van de carrière van Cristiano Ronaldo. Na een imposante voetbalcarrière wordt het iets minder, en Van der Gijp vindt dat zijn loopbaan een mooie afsluiting verdient. “Daar is niet over nagedacht en dat vind ik echt heel stuitend.”

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Oranjewinter</em>: René van der Gijp vindt dreigend einde carrière Ronaldo ‘stuitend’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter zijn de heren geschokt over het naderende einde van de carrière van Cristiano Ronaldo. Na een imposante voetbalcarrière wordt het iets minder, en Van der Gijp vindt dat zijn loopbaan een mooie afsluiting verdient. “Daar is niet over nagedacht en dat vind ik echt heel stuitend.” Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV