Woensdag in Het Perfecte Plaatje: Geraldine Kemper zit onder de paardenstront

Woensdag in Het Perfecte Plaatje: Geraldine Kemper zit onder de paardenstront

Woensdag 14 december 2022 om 13:31

Geraldine Kemper probeert in Het Perfecte Plaatje een shoot te doen tussen een aantal paarden en dat vraagt om het nodige geduld: 'Niet aan mijn jas zitten', maant ze de dieren. Vervolgens zit ze ook nog eens onder de paardenstront.

Bekijk het fragment uit de uitzending van Het Perfecte Plaatje van woensdag hieronder

Woensdag in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: Geraldine Kemper zit onder de paardenstront Geraldine Kemper probeert in Het Perfecte Plaatje een shoot te doen tussen een aantal paarden en dat vraagt om het nodige geduld: 'Niet aan mijn jas zitten', maant ze de dieren. Vervolgens zit ze ook nog eens onder de paardenstront. Bekijk het fragment uit de uitzending van Het Perfecte Plaatje van woensdag hieronder Het perfecte plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zie: naakte Geraldine Kemper voor Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Het perfecte plaatje: Linda en Ruud de Wild maken bijzondere foto na overleven kanker Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in Het Perfecte Plaatje: Geraldine Kemper zit onder de paardenstront

Het perfecte plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het perfecte plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's