RTL Boulevard: Netflix-docu 'Harry & Meghan' één grote PR-show voor Meghan (video)

RTL Boulevard: Netflix-docu 'Harry & Meghan' één grote PR-show voor Meghan (video)

Donderdag 15 december 2022 om 19:41

<em>RTL Boulevard</em>: Netflix-docu '<em>Harry &amp; Meghan</em>' één grote PR-show voor Meghan (video) Royalty reporter Annemarie de Kunder heeft deel twee van de Netflix-documentaire van 'Harry & Meghan' gezien. Dit deel is een stuk heftiger dan het eerste deel: Charles en William worden hierin zelfs van liegen beticht! In RTL Boulevard vertelt Annemarie dat de documentaire één grote PR-show voor Meghan is geworden. Wat Annemarie betreft toont Meghan weinig zelfreflectie, zijn beide afvalligen respectloos naar de koninklijke familie en al met al pakt het niet zo goed uit voor Harry en Meghan! Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
RTL Boulevard: Netflix-docu 'Harry & Meghan' één grote PR-show voor Meghan (video)

Royalty reporter Annemarie de Kunder heeft deel twee van de Netflix-documentaire van 'Harry & Meghan' gezien. Dit deel is een stuk heftiger dan het eerste deel: Charles en William worden hierin zelfs van liegen beticht! In RTL Boulevard vertelt Annemarie dat de documentaire één grote PR-show voor Meghan is geworden. Wat Annemarie betreft toont Meghan weinig zelfreflectie, zijn beide afvalligen respectloos naar de koninklijke familie en al met al pakt het niet zo goed uit voor Harry en Meghan!

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's