Zien: Noa Vahle vraagt Infantino naar dodelijke slachtoffers WK in Qatar

Zien: Noa Vahle vraagt Infantino naar dodelijke slachtoffers WK in Qatar

Vrijdag 16 december 2022 om 14:06

Tijdens een persconferentie van het WK voetbal in Qatar heeft Noa Vahle de stoute schoenen aangetrokken en Gianni Infantino geconfronteerd met een prangende vraag. De dochter van Linda de Mol vraagt de FIFA-voorzitter namelijk naar de cijfers van overleden arbeidsmigranten in Qatar. Infantino beweerde eerder dat bij de organisatie van het WK drie arbeidsmigranten om het leven zijn gekomen, terwijl Hassan Al-Thawadi heeft gezegd dat het gaat om 400 tot 500 doden. Noa wil een verklaring voor dit verschil en wat zegt dat over de organisatie?

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>Noa Vahle</em> vraagt Infantino naar dodelijke slachtoffers WK in Qatar Tijdens een persconferentie van het WK voetbal in Qatar heeft Noa Vahle de stoute schoenen aangetrokken en Gianni Infantino geconfronteerd met een prangende vraag. De dochter van Linda de Mol vraagt de FIFA-voorzitter namelijk naar de cijfers van overleden arbeidsmigranten in Qatar. Infantino beweerde eerder dat bij de organisatie van het WK drie arbeidsmigranten om het leven zijn gekomen, terwijl Hassan Al-Thawadi heeft gezegd dat het gaat om 400 tot 500 doden. Noa wil een verklaring voor dit verschil en wat zegt dat over de organisatie? Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. ZIEN: Noa Vahle sprakeloos na schunnige opmerking René van der Gijp over haar vriendje (De Oranjewinter) Bekijk deze video » Noa en Valentijn missen elkaar, Derksen vraagt: "Moeten we de tissues erbij halen?" (De Oranjewinter) Bekijk deze video »
Voetbal :

Actuele video's

Meer actuele video's