Jeroen Pauw: 'Ik voelde opluchting toen mijn moeder overleed'

Jeroen Pauw: 'Ik voelde opluchting toen mijn moeder overleed'

Maandag 2 januari 2023 om 17:54

Jeroen Pauw werd een keer zelf geïnterviewd, in het programma De 10 vragen. Rob Kemps vuurt vragen af op de presentator, onder meer over zijn overleden ouders. Zo vertelt Pauw dat hij zijn vader mist. De relatie met zijn moeder daarentegen is enorm anders. "Ik voelde een vorm van opluchting toen zij overleed, ik was nooit goed genoeg voor haar," aldus de presentator.

Bekijk de video van De 10 vragen hieronder.

De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jeroen Pauw</em>: 'Ik voelde opluchting toen mijn moeder overleed' Jeroen Pauw werd een keer zelf geïnterviewd, in het programma De 10 vragen. Rob Kemps vuurt vragen af op de presentator, onder meer over zijn overleden ouders. Zo vertelt Pauw dat hij zijn vader mist. De relatie met zijn moeder daarentegen is enorm anders. "Ik voelde een vorm van opluchting toen zij overleed, ik was nooit goed genoeg voor haar," aldus de presentator. Bekijk de video van De 10 vragen hieronder. De 10 vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Jeroen Pauw verbaast Rob Kemps met deze onthulling (De 10 vragen) Bekijk deze video » Jeroen Pauw: 'Dit doen dronken mensen als ik voorbij een terras loop' (De 10 vragen) Bekijk deze video » De 10 vragen: Jeroen Pauw vertelt waarom hij nooit kinderen heeft gewild Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's