Alexander Pechtold: 'Zo gaat de voorzegfraude bij theorie-examens' (Op1)

Alexander Pechtold: 'Zo gaat de voorzegfraude bij theorie-examens' (Op1)

Vrijdag 6 januari 2023 om 09:34

CBR-directeur Alexander Pechtold sprak donderdagavond bij Op1 over de zogenoemde voorzegfraude, die steeds vaker gepleegd wordt tijdens theorie-examens: 'Mensen hebben in een vest of trui een camera. Dan hebben ze op het lijf een telefoon en batterij geplakt en in het oor een miniscuul dingetje. Dan sta je dus live in verbinding met een organisatie die, terwijl jij het examen zit te doen, de goede antwoorden in je oor fluistert.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Alexander Pechtold: 'Zo gaat de <em>voorzegfraude</em> bij theorie-examens' (Op1) CBR-directeur Alexander Pechtold sprak donderdagavond bij Op1 over de zogenoemde voorzegfraude, die steeds vaker gepleegd wordt tijdens theorie-examens: 'Mensen hebben in een vest of trui een camera. Dan hebben ze op het lijf een telefoon en batterij geplakt en in het oor een miniscuul dingetje. Dan sta je dus live in verbinding met een organisatie die, terwijl jij het examen zit te doen, de goede antwoorden in je oor fluistert.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 5 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.
TV :
Alexander Pechtold: 'Zo gaat de voorzegfraude bij theorie-examens' (Op1)

Actuele video's

Meer actuele video's