Zitten we op een Elfstedentocht musical te wachten? Madelène van Beuzekom denkt van wel (Khalid & Sophie)

Zitten we op een Elfstedentocht musical te wachten? Madelène van Beuzekom denkt van wel (Khalid & Sophie)

Dinsdag 10 januari 2023 om 20:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 10 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Zitten we op een <em>Elfstedentocht</em> musical te wachten? <em>Madelène van Beuzekom</em> denkt van wel (<em>Khalid &amp; Sophie</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 10 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Een Elfstedentocht gaat er zeer waarschijnlijk niet mee van komen, gezien de klimaatveranderingen. Maar later dit jaar komt ie er toch en wel op toneel. Bedenker Madelène van Beuzekom van de musical 'de Tocht' vertelt in Khalid & Sophie dat ze in het verleden bij 'Holiday on Ice' professioneel geschaatst heeft. En sindsdien is ze gaan nadenken. "Hoe kan je nou de Elfstedentocht tot een vorm krijgen dat mensen het kunnen beleven, het zien en ervaren?” In samenwerking met onder anderen de laatste winnaar van de tocht der tochten Henk Angenent, is de musical 'de Tocht' ontstaan. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zitten we op een Elfstedentocht musical te wachten? Madelène van Beuzekom denkt van wel (Khalid & Sophie)

Een Elfstedentocht gaat er zeer waarschijnlijk niet mee van komen, gezien de klimaatveranderingen. Maar later dit jaar komt ie er toch en wel op toneel. Bedenker Madelène van Beuzekom van de musical 'de Tocht' vertelt in Khalid & Sophie dat ze in het verleden bij 'Holiday on Ice' professioneel geschaatst heeft. En sindsdien is ze gaan nadenken. "Hoe kan je nou de Elfstedentocht tot een vorm krijgen dat mensen het kunnen beleven, het zien en ervaren?” In samenwerking met onder anderen de laatste winnaar van de tocht der tochten Henk Angenent, is de musical 'de Tocht' ontstaan.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's