Zijn Linda de Mol en Jeroen Roetbergen herenigd in Chili? (RTL Boulevard)

Zijn Linda de Mol en Jeroen Roetbergen herenigd in Chili? (RTL Boulevard)

Dinsdag 17 januari 2023 om 11:10

Linda de Mol gaat het leven in 2023 zo positief mogelijk in, zo liet ze onlangs weten. Is er in dat leven ook nog plaats voor haar ex Jeroen Rietbergen? 'Wat we zien is dat de auto van Jeroen regelmatig hij haar huis gespot wordt en wat we horen is dat Yvonne Coldeweijer zegt dat Linda met hem op vakantie is in Chili', vertelt Rob Goossens bij RTL Boulevard.

'Relatie kans geven'
Luuk Ikink zou dat eigenlijk wel snappen: 'Ik kan me best wel voorstellen dat je denkt.. nou weet je wat, ik wil mijn relatie gewoon een kans geven want ik houd van die man. Maar dat is voor haar bijna niet te doen want iedereen volgt haar.' Linda's management wil overigens niet ingaan op de vraag of er weer wat speelt tussen haar en Jeroen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder

Zijn Linda de Mol en Jeroen Roetbergen herenigd in Chili? (<em>RTL Boulevard</em>) Linda de Mol gaat het leven in 2023 zo positief mogelijk in, zo liet ze onlangs weten. Is er in dat leven ook nog plaats voor haar ex Jeroen Rietbergen? 'Wat we zien is dat de auto van Jeroen regelmatig hij haar huis gespot wordt en wat we horen is dat Yvonne Coldeweijer zegt dat Linda met hem op vakantie is in Chili', vertelt Rob Goossens bij RTL Boulevard. 'Relatie kans geven'Luuk Ikink zou dat eigenlijk wel snappen: 'Ik kan me best wel voorstellen dat je denkt.. nou weet je wat, ik wil mijn relatie gewoon een kans geven want ik houd van die man. Maar dat is voor haar bijna niet te doen want iedereen volgt haar.' Linda's management wil overigens niet ingaan op de vraag of er weer wat speelt tussen haar en Jeroen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder Bekijk ook Vandaag Inside gaat nog 20 jaar door: 'Johan Derksen heeft al getekend' Bekijk deze video » De Slimste Mens: Cindy Hoetmer maakt tongen los (video) Bekijk deze video » Jinek: hoe staat het met het The Voice of Holland-onderzoek? Bekijk deze video »
TV :
Zijn Linda de Mol en Jeroen Roetbergen herenigd in Chili? (RTL Boulevard)

Actuele video's

Meer actuele video's