DNA Singers: van welke bekende zanger is deze dame familie?

DNA Singers: van welke bekende zanger is deze dame familie?

In DNA Singers krijgen de panelleden weer een optreden voor hun kiezen. Een zangeres staat op het podium en het is de grote vraag van welke bekende zanger zij familie is. Van de zanger in kwestie ziet het panel alleen het silhouet. Zullen zij het goed raden?

Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

<em>DNA Singers</em>: van welke bekende zanger is deze dame familie? In DNA Singers krijgen de panelleden weer een optreden voor hun kiezen. Een zangeres staat op het podium en het is de grote vraag van welke bekende zanger zij familie is. Van de zanger in kwestie ziet het panel alleen het silhouet. Zullen zij het goed raden? Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. DNA Singers: is deze jongen familie van Steven Kazan of Ilse Delange? Bekijk deze video » DNA Singers: bekijk de zingende familieleden van Monique Smit, Tineke Schouten & Ben Cramer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV