Dame viert verjaardag in studio Vandaag Inside: ‘U bent gek op Johan?' (video)

Dame viert verjaardag in studio Vandaag Inside: ‘U bent gek op Johan?' (video)

Zaterdag 28 januari 2023 om 10:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Dame viert verjaardag in studio <em>Vandaag Inside</em>: ‘U bent gek op Johan?' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside werd vrijdag een verjaardag gevierd, en wel van een jarige fan uit het publiek. En hoewel de meeste dames op leeftijd in de VI-studio alleen voor Johan Derksen komen, is deze vrouw fan van alle drie de heren. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In Vandaag Inside werd vrijdag een verjaardag gevierd, en wel van een jarige fan uit het publiek. En hoewel de meeste dames op leeftijd in de VI-studio alleen voor Johan Derksen komen, is deze vrouw fan van alle drie de heren.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's