Johan Derksen verbaasd over strippende robots: 'Ik word hier niet geil van!' (video)

Johan Derksen verbaasd over strippende robots: 'Ik word hier niet geil van!' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> verbaasd over strippende robots: 'Ik word hier niet geil van!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Oud-schaatster Ben van der Burg was vrijdag te gast in Vandaag Inside en had video's mee over de opvallende ontwikkelingen op het gebied van robots. Over de strippende robots is Johan Derksen nog het meest verbaasd. 'Ik word hier niet geil van hoor, Ben!' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Oud-schaatster Ben van der Burg was vrijdag te gast in Vandaag Inside en had video's mee over de opvallende ontwikkelingen op het gebied van robots. Over de strippende robots is Johan Derksen nog het meest verbaasd. 'Ik word hier niet geil van hoor, Ben!'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV