Stegeman op de bres: Alberto confronteert oplichters die elkaar de schuld geven

Stegeman op de bres: Alberto confronteert oplichters die elkaar de schuld geven

In Stegeman op de bres onderneemt Alberto Stegeman actie voor Linda en Sikke. Ze hebben een autobedrijf en zijn opgelicht door ene Guido die een auto heeft meegenomen zonder te betalen. Ook Jeffrey is een van de oplichters, hij en Guido geven elkaar de schuld. Ze blijken elkaar te kennen van een detentiecentrum. Stegeman gaat de confrontatie aan.

Bekijk de video van Stegeman op de bres hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Stegeman op de bres</em>: Alberto confronteert oplichters die elkaar de schuld geven In Stegeman op de bres onderneemt Alberto Stegeman actie voor Linda en Sikke. Ze hebben een autobedrijf en zijn opgelicht door ene Guido die een auto heeft meegenomen zonder te betalen. Ook Jeffrey is een van de oplichters, hij en Guido geven elkaar de schuld. Ze blijken elkaar te kennen van een detentiecentrum. Stegeman gaat de confrontatie aan. Bekijk de video van Stegeman op de bres hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vanavond in Stegeman op de Bres: alleenstaande moeder Pamela opgelicht Bekijk deze video » Stegeman op de bres: oplichter Arjan Schipper heeft spijt en zegt alles te gaan regelen Bekijk deze video »
TV :
Stegeman op de bres: Alberto confronteert oplichters die elkaar de schuld geven

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV