Live stream WK veldrijden 2023 (zaterdag 4 februari)

Live stream WK veldrijden 2023 (zaterdag 4 februari)

Kijk op zondag 5 februari vanaf 15.00 uur LIVE naar het WK veldrijden via de livestream hieronder.

Na het Nederlands kampioenschap volgt natuurlijk ook het wereldkampioenschap, dit jaar verreden in het Nederlandse Hoogerheide. De vrouwen- en mannenkoers zijn live te zien via onder meer bovenstaande livestream.

Bekijk ook het volledige tijdschema van het WK veldrijden.

Het WK veldrijden in Hoogerheide is van vrijdag 3 februari tot en met zondag 5 februari te zien via onder meer België Eén, Canvas, NPO 1, NOS.nl en bovenstaande Gids.tv-livestream. De hoogtepunten van het veldritseizoen zie je ook bij Gids.tv.

Live stream <em>WK veldrijden</em> 2023 (zaterdag 4 februari) Kijk op zondag 5 februari vanaf 15.00 uur LIVE naar het WK veldrijden via de livestream hieronder. Na het Nederlands kampioenschap volgt natuurlijk ook het wereldkampioenschap, dit jaar verreden in het Nederlandse Hoogerheide. De vrouwen- en mannenkoers zijn live te zien via onder meer bovenstaande livestream. Bekijk ook het volledige tijdschema van het WK veldrijden. Het WK veldrijden in Hoogerheide is van vrijdag 3 februari tot en met zondag 5 februari te zien via onder meer België Eén, Canvas, NPO 1, NOS.nl en bovenstaande Gids.tv-livestream. De hoogtepunten van het veldritseizoen zie je ook bij Gids.tv.
Live :
Live stream WK veldrijden 2023 (zaterdag 4 februari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV