ZIEN: Johan Derksen doet 'koekoek' voor Thijs Slegers (Vandaag Inside)

ZIEN: Johan Derksen doet 'koekoek' voor Thijs Slegers (Vandaag Inside)

Dinsdag 7 februari 2023 om 09:08

Johan Derksen heeft de Vandaag Inside-kijker vorige week beloofd de befaamde koekoek (even kijken in de camera bij de bar) te doen als 100 nieuwe stamceldonoren zich zouden melden, naar aanleiding van het nieuws over de ongeneeslijk zieke Thijs Slegers. Inmiddels zijn er al bijna 3000 donoren bijgekomen en dus voegt de analist de daad bij het woord. De beelden zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: Johan Derksen doet 'koekoek' voor Thijs Slegers (<em>Vandaag Inside</em>) Johan Derksen heeft de Vandaag Inside-kijker vorige week beloofd de befaamde koekoek (even kijken in de camera bij de bar) te doen als 100 nieuwe stamceldonoren zich zouden melden, naar aanleiding van het nieuws over de ongeneeslijk zieke Thijs Slegers. Inmiddels zijn er al bijna 3000 donoren bijgekomen en dus voegt de analist de daad bij het woord. De beelden zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 6 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's