Zie: Richard de Mos: 'Ik ga geen seconde in de gevangenis doorbrengen'

Zie: Richard de Mos: 'Ik ga geen seconde in de gevangenis doorbrengen'

Donderdag 9 februari 2023 om 19:31

Als het aan het OM ligt, moet @richarddemos de politiek voorlopig vaarwelzeggen. De van corruptie verdachte ex-wethouder hangt 22 maanden cel en een beroepsverbod van vier jaar boven het hoofd. Richard de Mos: “Ik ga nog geen seconde in de gevangenis doorbrengen.”

Zie: <em>Richard de Mos</em>: 'Ik ga geen seconde in de gevangenis doorbrengen' Als het aan het OM ligt, moet @richarddemos de politiek voorlopig vaarwelzeggen. De van corruptie verdachte ex-wethouder hangt 22 maanden cel en een beroepsverbod van vier jaar boven het hoofd. Richard de Mos: “Ik ga nog geen seconde in de gevangenis doorbrengen.” Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Arjen Lubach roast Richard de Mos in De Avondshow (video) Bekijk deze video » Richard de Mos over forse strafeis: "Beeld wat OM schetst, is tenenkrommend" (video) Bekijk deze video » HLF8 over strafeis Richard de Mos: 'Je moet je ook gewoon aan de wet houden' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zie: Richard de Mos: 'Ik ga geen seconde in de gevangenis doorbrengen'

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's