Boek Maxime Meiland: 'Verkrachtingen en naaktfilmpje dat werd rondgestuurd' (Shownieuws)

Boek Maxime Meiland: 'Verkrachtingen en naaktfilmpje dat werd rondgestuurd' (Shownieuws)

Dinsdag 28 februari 2023 om 09:46

Jan Dijkgraaf, die ook de biografieën van Martien en Erica Meiland schreef, heeft zich nu gebogen over het leven van Maxime: 'Het is zo'n indrukwekkend verhaal, dat schreeuwde echt om een eigen boek', vertelt hij aan Shownieuws.

'Verkrachtingen'
Maxime sprak zondag al bij Humberto over dramatische gebeurtenissen waar ze als tiener mee te maken kreeg, die uitgebreid terug zullen komen in haar biografie: 'Het ging om een naaktfilmpje wat op haar hele school rond was gestuurd. Verkrachtingen en ook welke gevolgen dat allemaal had, dat ze echt richting de goot ging', aldus Dijkgraaf.

Bekijk het hele gesprek met Jan Dijkgraaf hieronder, in de video van Shownieuws

Boek Maxime Meiland: 'Verkrachtingen en naaktfilmpje dat werd rondgestuurd' (<em>Shownieuws</em>) Jan Dijkgraaf, die ook de biografieën van Martien en Erica Meiland schreef, heeft zich nu gebogen over het leven van Maxime: 'Het is zo'n indrukwekkend verhaal, dat schreeuwde echt om een eigen boek', vertelt hij aan Shownieuws. 'Verkrachtingen'Maxime sprak zondag al bij Humberto over dramatische gebeurtenissen waar ze als tiener mee te maken kreeg, die uitgebreid terug zullen komen in haar biografie: 'Het ging om een naaktfilmpje wat op haar hele school rond was gestuurd. Verkrachtingen en ook welke gevolgen dat allemaal had, dat ze echt richting de goot ging', aldus Dijkgraaf. Bekijk het hele gesprek met Jan Dijkgraaf hieronder, in de video van Shownieuws Bekijk ook Maxime Meiland als kind misbruikt: 'Voelde me heel eenzaam' (Humberto) Bekijk deze video » ZIEN: Claire Meiland 'boos' op moeder Maxime, 'Je let niet op!' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's