Ongeorganiseerd, onveilig huis in laatste Je Huis op Orde: rommelige speelhoek meest georganiseerd

Ongeorganiseerd, onveilig huis in laatste Je Huis op Orde: rommelige speelhoek meest georganiseerd

Woensdag 15 maart 2023 om 15:17

Vanavond in de laatste aflevering van Je Huis op Orde mogen Viktor Brand en zijn team zich weer uitleven. Deze keer betreft het een huis waarin al acht jaar geklust wordt. Zij vallen van de ene verbazing in de andere. "Ik vind dit nog de meest georganiseerde hoek van het huis eigenlijk", aldus Victor over de rommelige kinderspeelhoek.

Bekijk het fragment van Je Huis op Orde hieronder.

Ongeorganiseerd, onveilig huis in laatste <em>Je Huis op Orde</em>: rommelige speelhoek meest georganiseerd Vanavond in de laatste aflevering van Je Huis op Orde mogen Viktor Brand en zijn team zich weer uitleven. Deze keer betreft het een huis waarin al acht jaar geklust wordt. Zij vallen van de ene verbazing in de andere. "Ik vind dit nog de meest georganiseerde hoek van het huis eigenlijk", aldus Victor over de rommelige kinderspeelhoek. Bekijk het fragment van Je Huis op Orde hieronder. Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Je Huis op Orde gemist? Marlies is laaiend enthousiast: "Zo, gaaf! Zo, zo! Dit is leuk!" Bekijk deze video » Grote rotzooi zorgt voor schuldgevoelens (Je Huis op Orde) Bekijk deze video » Je Huis op Orde: groot gezin kan weer genieten van opgeruimd en overzichtelijk huis Bekijk deze video »

Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's