John Williams vraagt geblinddoekte Anneke: "Ben zo benieuwd of je dit een vooruitgang vindt" (HMMIK)

John Williams vraagt geblinddoekte Anneke: "Ben zo benieuwd of je dit een vooruitgang vindt" (HMMIK)

Dinsdag 4 april 2023 om 09:32

Na een week intensief klussen in het huis van Ruud en Anneke in Help Mijn Man Is Klusser heeft de badkamer een enorme metamorfose ondergaan. John Williams begint aan de tour door het huis en vraagt hij aan de geblinddoekte Anneke quasi-serieus: "Ben zo benieuwd of je dit een vooruitgang vindt?" Ondertussen ligt een uitgeputte Ruud op de bank te slapen...

Bekijk Anneke's reactie in de video van Help, mijn man is klusser! hieronder.

<em>John Williams</em> vraagt geblinddoekte Anneke: &quot;Ben zo benieuwd of je dit een vooruitgang vindt&quot; (<em>HMMIK</em>) Na een week intensief klussen in het huis van Ruud en Anneke in Help Mijn Man Is Klusser heeft de badkamer een enorme metamorfose ondergaan. John Williams begint aan de tour door het huis en vraagt hij aan de geblinddoekte Anneke quasi-serieus: "Ben zo benieuwd of je dit een vooruitgang vindt?" Ondertussen ligt een uitgeputte Ruud op de bank te slapen... Bekijk Anneke's reactie in de video van Help, mijn man is klusser! hieronder. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Help, mijn man is klusser!: John Williams wil Jos helpen ‘voor niks en een glimlach’ Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: stel slaapt al jaren met twee kinderen in ouderlijk bed Bekijk deze video » Zie: John Williams doet vreugdedans vanwege miljoen kijkers naar Help Mijn Man Is Klusser Bekijk deze video »
Amusement :
John Williams vraagt geblinddoekte Anneke: "Ben zo benieuwd of je dit een vooruitgang vindt" (HMMIK)

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's