Help! Mijn man is klusser: chronisch zieke Ruud onmenselijk behandeld?

Help! Mijn man is klusser: chronisch zieke Ruud onmenselijk behandeld?

Dinsdag 4 april 2023 om 14:02

De laatste aflevering van Help! Mijn man is klusser heeft veel rumoer doen opwaaien. John is dit keer bij Anneke en Ruud, die in een complete bouwval wonen. Het hele huis lekt van de muren tot aan het dak en daarnaast staat het huis ook nog eens compleet vol met spullen en troep.

Te ver?
Normaal gesproken ben je als kijker al snel op de hand van de vrouw, maar in deze instantie ligt het compleet anders. Ruud is namelijk chronisch ziek. Na vijf herseninfarcten gehad te hebben is hij nooit meer de oude geworden. Ruud zit er tijdens de aflevering meerdere keren compleet doorheen, hij probeert zijn best te doen met klussen maar fysiek en mentaal zit het hem niet mee. Is Help! Mijn is klusser een stap te ver gegaan?

Bekijk de emotionele video van Help, mijn man is klusser! hieronder.

<em>Help! Mijn man is klusser</em>: chronisch zieke Ruud onmenselijk behandeld? De laatste aflevering van Help! Mijn man is klusser heeft veel rumoer doen opwaaien. John is dit keer bij Anneke en Ruud, die in een complete bouwval wonen. Het hele huis lekt van de muren tot aan het dak en daarnaast staat het huis ook nog eens compleet vol met spullen en troep. Te ver?Normaal gesproken ben je als kijker al snel op de hand van de vrouw, maar in deze instantie ligt het compleet anders. Ruud is namelijk chronisch ziek. Na vijf herseninfarcten gehad te hebben is hij nooit meer de oude geworden. Ruud zit er tijdens de aflevering meerdere keren compleet doorheen, hij probeert zijn best te doen met klussen maar fysiek en mentaal zit het hem niet mee. Is Help! Mijn is klusser een stap te ver gegaan? Bekijk de emotionele video van Help, mijn man is klusser! hieronder. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook John Williams vraagt geblinddoekte Anneke: "Ben zo benieuwd of je dit een vooruitgang vindt" (HMMIK) Bekijk deze video » 'Hoarder' Ruud in Help Mijn Man is Klusser krijgt bezoek van opruimcoach Diana Bekijk deze video »
TV :
Help! Mijn man is klusser: chronisch zieke Ruud onmenselijk behandeld?

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Help, mijn man is klusser! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's