Deelnemers schrikken van kampvuurbeelden Temptation Island, 'ik kan goed zuigen'

Deelnemers schrikken van kampvuurbeelden Temptation Island, 'ik kan goed zuigen'

Vrijdag 14 april 2023 om 13:25

In de afgelopen uitzending van Temptation Island kregen de deelnemers de eerste kampvuurbeelden te zien. In die beelden vertelde Iris dat zij 'heel goed kan zuigen'. Onder andere de vrijgezelle dames zijn geschrokken door de beelden. "Ik vond het heel erg heftig, ik hoopte dat ze het over stofzuigen had".

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. De nieuwe reeks van Temptation Island: Love or Leave is te streamen bij Videoland.

Deelnemers schrikken van kampvuurbeelden <em>Temptation Island</em>, 'ik kan goed zuigen' In de afgelopen uitzending van Temptation Island kregen de deelnemers de eerste kampvuurbeelden te zien. In die beelden vertelde Iris dat zij 'heel goed kan zuigen'. Onder andere de vrijgezelle dames zijn geschrokken door de beelden. "Ik vond het heel erg heftig, ik hoopte dat ze het over stofzuigen had". Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. De nieuwe reeks van Temptation Island: Love or Leave is te streamen bij Videoland. Temptation Island: na tien minuten worden de regels al verbroken, ''niet de bedoeling'' Bekijk deze video » Derde aflevering van Temptation Island: Love or Leave: bekijk hier de beelden Bekijk deze video » Donderdag in Temptation Island: Love or Leave: tranen bij eerste kampvuur (RTL Boulevard) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's