KNVB bekerfinale PSV - Ajax later gestart vanwege forse rookontwikkeling (video)

Zondag 30 april 2023 om 19:22

De tweede helft van de KNVB Bekerfinale die PSV en Ajax tegen elkaar spelen in De Kuip in Rotterdam, is begonnen. De stand voor rust was 1:0 voor Ajax. Bij het begin van deze finale werd achter de beide doelen nogal wat vuurwerk afgestoken. Scheidsrechter Dennis Higler liet dan ook vanwege de forse rookontwikkeling de wedstrijd enkele minuten later starten.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder.

<em>KNVB bekerfinale</em> PSV - Ajax later gestart vanwege forse rookontwikkeling (video) De tweede helft van de KNVB Bekerfinale die PSV en Ajax tegen elkaar spelen in De Kuip in Rotterdam, is begonnen. De stand voor rust was 1:0 voor Ajax. Bij het begin van deze finale werd achter de beide doelen nogal wat vuurwerk afgestoken. Scheidsrechter Dennis Higler liet dan ook vanwege de forse rookontwikkeling de wedstrijd enkele minuten later starten. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder. Bekijk ook Samenvatting PSV - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » PSV - Ajax: 1-0 door Luuk de Jong Bekijk deze video »