Gooische Moeder Kim walgt van Leslie's actie: "Zo vies. Ik zou dat nooit doen!" (Gooische Moeders)

Gooische Moeder Kim walgt van Leslie's actie: "Zo vies. Ik zou dat nooit doen!" (Gooische Moeders)

Maandag 8 mei 2023 om 11:37

Het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders is nu te zien op Videoland en de streamingdienst deelt alvast een fragment uit de feelgood-serie. Hierin zien we dat Kim het niet eens is met Leslie. Bekijk de video hieronder.

Niets raars
De moeders hebben het over borstvoeding. Leslie laat weten dat ze de borstmelk van Pauline heeft geproefd en die van haarzelf ook. Leslie vindt daar niets raars aan: "Dat komt toch gewoon uit je. Ik dacht dat elke vrouw dat deed."

Het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders is nu te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv.

<em>Gooische Moeder</em> Kim walgt van Leslie's actie: &quot;Zo vies. Ik zou dat nooit doen!&quot; (<em>Gooische Moeders</em>) Het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders is nu te zien op Videoland en de streamingdienst deelt alvast een fragment uit de feelgood-serie. Hierin zien we dat Kim het niet eens is met Leslie. Bekijk de video hieronder. Niets raarsDe moeders hebben het over borstvoeding. Leslie laat weten dat ze de borstmelk van Pauline heeft geproefd en die van haarzelf ook. Leslie vindt daar niets raars aan: "Dat komt toch gewoon uit je. Ik dacht dat elke vrouw dat deed." Het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders is nu te zien op Videoland. Je kunt de leukste fragmenten van Echte Gooische Moeders terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: eerste beelden van nieuw seizoen Echte Gooische moeders, 'echt feelgood' Bekijk deze video » Exclusief: dit is waarom Echte Gooische Moeders zo populair is volgens de dames zelf Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's