Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag 20 juni is het tijd voor een nieuwe aflevering van Familie Gillis, massa is kassa. Deze keer zie je onder meer hoe Wendy, de nieuwe vlam van Peter, een stap zet in haar social media-carrière en wellicht een grote influencer wordt… Alle fragmenten uit deze uitzending Kwaliteitscontrole in Massa is Kassa: Peter klaagt om te veel patat op z'n bord Bekijk deze video » Peter koopt Rolls-Royce onder de campersIn de nieuwe aflevering zie je Peter Gillis die een nieuwe aanwinst voor zijn wagenpark heeft aangeschaft. Het wordt ook wel de Rolls-Royce onder de campers genoemd en het is een enorm gevaarte. En deze camper wordt onmiddellijk aan een grondige rijtest onderworpen. Mieke en Johnny maken videoclipDe TikTok-ruimte voor Peter’s kersverse vriendin Wendy moet nodig onder handen worden genomen, dus wordt huisvriend en interieurspecialist Marc opgetrommeld voor advies. Mieke en Johnny hebben ook weer een mooie rol in deze aflevering, ze zetten een volgende stap in hun zangcarrière: ze nemen een videoclip op aan de zonnige Spaanse Costa.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 20 juni 2023 om 21:33

Dinsdag 20 juni is het tijd voor een nieuwe aflevering van Familie Gillis, massa is kassa. Deze keer zie je onder meer hoe Wendy, de nieuwe vlam van Peter, een stap zet in haar social media-carrière en wellicht een grote influencer wordt…

Peter koopt Rolls-Royce onder de campers
In de nieuwe aflevering zie je Peter Gillis die een nieuwe aanwinst voor zijn wagenpark heeft aangeschaft. Het wordt ook wel de Rolls-Royce onder de campers genoemd en het is een enorm gevaarte. En deze camper wordt onmiddellijk aan een grondige rijtest onderworpen.

Mieke en Johnny maken videoclip
De TikTok-ruimte voor Peter’s kersverse vriendin Wendy moet nodig onder handen worden genomen, dus wordt huisvriend en interieurspecialist Marc opgetrommeld voor advies. Mieke en Johnny hebben ook weer een mooie rol in deze aflevering, ze zetten een volgende stap in hun zangcarrière: ze nemen een videoclip op aan de zonnige Spaanse Costa.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's