Million Dollar Island-winnaar Maud wil terug de hangmat in: "Rugpijn van een bed"

Million Dollar Island-winnaar Maud wil terug de hangmat in: "Rugpijn van een bed"

Million Dollar Island-winnaar Maud wil terug de hangmat in: "Rugpijn van een bed" Dit zijn de winnaars van Million Dollar Island 2023, bekijk de finale beelden Slapen in een bed was voor de Million Dollar Island-winnaars iets wat ze lang niet hadden gedaan. Na de winst sprak Dennis van der Geest de kandidaten over hun eerste nacht na de finale. Bekijk het interview in de video hierboven. RugpijnZondag zagen we hoe Maud, Matthias en Joachim Million Dollar Island wonnen. Maud mocht als eerste kistjes openmaken. Zij besloot zeven kistjes open te maken en ging daarom met 70.000 euro naar huis. Matthias durfde vier van zijn 36 kistjes te openen en won 40.000 euro. Joachim speelde het langst door en pakte 100.000 euro. In de video hierboven praten zij over hun deelname en de nacht na hun finale: "Ik heb eindelijk zalig geslapen", zegt Joachim. Maud wil liever weer in de hangmat slapen, want ze krijgt rugpijn door te slapen haar bed. Het finale van Million Dollar Island was zondag 25 juni om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video. Bekijk ook Kijk backstage mee tijdens de Million Dollar Island-finale: "Ik heb er zin in" Bekijk deze video » Vanavond in Million Dollar Island: genieten van feestmaal vóór de strijd om finaleplek losbarst Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 27 juni 2023 om 15:03

Dit zijn de winnaars van Million Dollar Island 2023, bekijk de finale beelden

Slapen in een bed was voor de Million Dollar Island-winnaars iets wat ze lang niet hadden gedaan. Na de winst sprak Dennis van der Geest de kandidaten over hun eerste nacht na de finale. Bekijk het interview in de video hierboven.

Rugpijn
Zondag zagen we hoe Maud, Matthias en Joachim Million Dollar Island wonnen. Maud mocht als eerste kistjes openmaken. Zij besloot zeven kistjes open te maken en ging daarom met 70.000 euro naar huis. Matthias durfde vier van zijn 36 kistjes te openen en won 40.000 euro. Joachim speelde het langst door en pakte 100.000 euro. In de video hierboven praten zij over hun deelname en de nacht na hun finale: "Ik heb eindelijk zalig geslapen", zegt Joachim. Maud wil liever weer in de hangmat slapen, want ze krijgt rugpijn door te slapen haar bed.

Het finale van Million Dollar Island was zondag 25 juni om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's