Dit zijn de winnaars van Million Dollar Island 2023 (video)

Dit zijn de winnaars van Million Dollar Island 2023 (video)

Dit zijn de winnaars van <em>Million Dollar Island</em> 2023 (video) Bekijk in de Million Dollar Island-video hierboven: zo werd de tactiek van Daria weggevaagd Gisteren, zondag 25 juni, zagen we de finale van Million Dollar Island. Wie van de kandidaten nam een grote geldprijs mee naar huis? Bekijk de beelden van de finale van Million Dollar Island hieronder. "Geweldig gedaan"We zien dat de prachtige bedragen 40.000, 70.000 en 100.000 euro worden uitgedeeld aan de winnaars. Benieuwd wie welk bedrag verdiend heeft? Zie de finalebeelden hieronder. "Jullie hebben het geweldig gedaan. Vanaf het begin tot aan het einde", laat presentator Dennis van der Geest weten. Het finale van Million Dollar Island was zondag 25 juni om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Million Dollar Island ? (@milliondollarislandsbs6) Bekijk ook Kijk backstage mee tijdens de Million Dollar Island-finale: "Ik heb er zin in" Bekijk deze video » Vanavond in Million Dollar Island: genieten van feestmaal vóór de strijd om finaleplek losbarst Bekijk deze video »
TV :
Dit zijn de winnaars van Million Dollar Island 2023 (video)
Maandag 26 juni 2023 om 10:12

Bekijk in de Million Dollar Island-video hierboven: zo werd de tactiek van Daria weggevaagd

Gisteren, zondag 25 juni, zagen we de finale van Million Dollar Island. Wie van de kandidaten nam een grote geldprijs mee naar huis? Bekijk de beelden van de finale van Million Dollar Island hieronder.

"Geweldig gedaan"
We zien dat de prachtige bedragen 40.000, 70.000 en 100.000 euro worden uitgedeeld aan de winnaars. Benieuwd wie welk bedrag verdiend heeft? Zie de finalebeelden hieronder. "Jullie hebben het geweldig gedaan. Vanaf het begin tot aan het einde", laat presentator Dennis van der Geest weten.

Het finale van Million Dollar Island was zondag 25 juni om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's