Verhitte discussie tussen Pauw, Castricum en Nijhuis in De Oranjezomer over fenomeen 'tradwives'

Verhitte discussie tussen Pauw, Castricum en Nijhuis in De Oranjezomer over fenomeen 'tradwives'

Donderdag 10 augustus 2023 om 10:06

In De Oranjezomer introduceert Hélène Hendriks een nieuw gespreksonderwerp, het fenomeen 'tradwives'. Op Tiktok is een trend gaande dat vrouwen thuis horen, achter het aanrecht om te zorgen voor het gezin en het huishouden.

Discussie
Bas Nijhuis en Rutger Castricum raken het niet eens over de vermeende hoeveelheid tradwives in de provincie, voorbij Arnhem. Jeroen Pauw doet ook een duit in het zakje en een verhitte discussie is een feit.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 9 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Verhitte discussie tussen Pauw, Castricum en Nijhuis in <em>De Oranjezomer</em> over fenomeen 'tradwives' In De Oranjezomer introduceert Hélène Hendriks een nieuw gespreksonderwerp, het fenomeen 'tradwives'. Op Tiktok is een trend gaande dat vrouwen thuis horen, achter het aanrecht om te zorgen voor het gezin en het huishouden. DiscussieBas Nijhuis en Rutger Castricum raken het niet eens over de vermeende hoeveelheid tradwives in de provincie, voorbij Arnhem. Jeroen Pauw doet ook een duit in het zakje en een verhitte discussie is een feit. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 9 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jeroen Pauw over veroordeling Thijs Römer: 'Dit is zó opzienbarend aan zijn gedrag' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Jeroen Pauw valt Rutger Castricum aan: "Dit is het gevaar van zo een plek" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Scheidsrechter Bas Nijhuis ook in te huren als trouwambtenaar Bekijk deze video »
Talkshow :



Actuele video's

Meer actuele video's