Johan Derksen slacht onschendbare Maarten van Rossem: 'Hij is Onze Lieve Heer niet'

Johan Derksen slacht onschendbare Maarten van Rossem: 'Hij is Onze Lieve Heer niet'

Donderdag 10 augustus 2023 om 18:35

De afwezigheid van Johan Derksen op televisie wordt deze zomer duidelijk gevoeld in Nederland. Daarom bracht Noa Vahle een bezoek aan het altijd gezellige Grolloo, de woonplaats van Johan. Samen bespreken ze het succes van De Slimste Mens en het gebrek aan vrouwen op leeftijd op televisie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> slacht onschendbare <em>Maarten van Rossem</em>: 'Hij is Onze Lieve Heer niet' De afwezigheid van Johan Derksen op televisie wordt deze zomer duidelijk gevoeld in Nederland. Daarom bracht Noa Vahle een bezoek aan het altijd gezellige Grolloo, de woonplaats van Johan. Samen bespreken ze het succes van De Slimste Mens en het gebrek aan vrouwen op leeftijd op televisie. Tekst gaat verder onder de video. Derksen versus Van RossemJohan Derksen is van mening dat Maarten van Rossem iedereen dom vindt die het niet met hem eens is, en daar irriteert Johan zich behoorlijk aan."Zo functioneert de wereld niet, want meneer Van Rossem speelt niet de rol van Onze Lieve Heer," aldus Derksen. Bekijk het complete gesprek tussen Noa Vahle en Johan Derksen hierboven. Bekijk ook Heren Vandaag Inside: 'Frans Timmermans gaat eraan' (video) Bekijk deze video » Derksen over Timmermans: "De groene geest uit Brussel waar niemand op zit te wachten" Bekijk deze video »
Entertainment :

Derksen versus Van Rossem
Johan Derksen is van mening dat Maarten van Rossem iedereen dom vindt die het niet met hem eens is, en daar irriteert Johan zich behoorlijk aan."Zo functioneert de wereld niet, want meneer Van Rossem speelt niet de rol van Onze Lieve Heer," aldus Derksen.

Bekijk het complete gesprek tussen Noa Vahle en Johan Derksen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's