Johan Derksen over wereldkampioen Mathieu van der Poel: 'Geen grotere sporter in Nederland'

Johan Derksen over wereldkampioen Mathieu van der Poel: 'Geen grotere sporter in Nederland'

Donderdag 10 augustus 2023 om 19:54

In een gesprek met Noa Vahle bespreekt Johan Derksen het wereldkampioenschap van Mathieu van der Poel. Volgens Derksen is er momenteel geen grotere sporter in Nederland dan de pas 28-jarige Van der Poel.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> over wereldkampioen <em>Mathieu van der Poel</em>: 'Geen grotere sporter in Nederland' In een gesprek met Noa Vahle bespreekt Johan Derksen het wereldkampioenschap van Mathieu van der Poel. Volgens Derksen is er momenteel geen grotere sporter in Nederland dan de pas 28-jarige Van der Poel. Tekst gaat verder onder de video. Unieke sportman"Ik heb hier gezeten starend naar het beeld, met zweet op mijn rug, en ik ben een echte supporter van hem. Ik vind het een unieke sportman, jammer dat hij te zwaar is om over de bergen te komen. Maar met dit soort eendaagswedstrijden is er geen betere," aldus Johan Derksen. Bekijk het complete gesprek tussen Noa Vahle en Johan Derksen hierboven. Bekijk ook Zien: Mathieu van der Poel komt als wereldkampioen over de finish in Glasgow Bekijk deze video » Zien: Mathieu van der Poel glijdt pijnlijk onderuit op weg naar wereldtitel in Glasgow Bekijk deze video »
Entertainment :

Unieke sportman
"Ik heb hier gezeten starend naar het beeld, met zweet op mijn rug, en ik ben een echte supporter van hem. Ik vind het een unieke sportman, jammer dat hij te zwaar is om over de bergen te komen. Maar met dit soort eendaagswedstrijden is er geen betere," aldus Johan Derksen.

Bekijk het complete gesprek tussen Noa Vahle en Johan Derksen hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's