Zien: Leendert en Thalia onthullen 'afgesproken pauze' in B&B Vol Liefde-avontuur

Zien: Leendert en Thalia onthullen 'afgesproken pauze' in B&B Vol Liefde-avontuur

Donderdag 24 augustus 2023 om 20:59

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

In B&B vol Liefde lijken sommige mensen simpelweg voor elkaar bestemd, en dat geldt duidelijk ook voor Leendert en Thalia. Tot ieders verrassing stuurde Leendert haar tijdelijk weg, maar ware liefde prevaleert, aangezien de B&B-eigenaar de Latijnse schoonheid weer naar de Ardennen heeft weten te lokken.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Leendert en Thalia</em> onthullen 'afgesproken pauze' in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>-avontuur B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. In B&B vol Liefde lijken sommige mensen simpelweg voor elkaar bestemd, en dat geldt duidelijk ook voor Leendert en Thalia. Tot ieders verrassing stuurde Leendert haar tijdelijk weg, maar ware liefde prevaleert, aangezien de B&B-eigenaar de Latijnse schoonheid weer naar de Ardennen heeft weten te lokken. Tekst gaat verder onder de video. 'Pauze'Eenmaal herenigd in de prachtige Belgische Ardennen straalt het geluk en de romantiek tussen Leendert en Thalia. Leendert vertelt aan RTL Boulevard dat hij eigenlijk nooit volledig afscheid heeft genomen van Thalia, en dat ze samen een 'pauze' hadden ingelast. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Leendert en Thalia onthullen 'afgesproken pauze' in B&B Vol Liefde-avontuur

'Pauze'
Eenmaal herenigd in de prachtige Belgische Ardennen straalt het geluk en de romantiek tussen Leendert en Thalia. Leendert vertelt aan RTL Boulevard dat hij eigenlijk nooit volledig afscheid heeft genomen van Thalia, en dat ze samen een 'pauze' hadden ingelast.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's