B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra zijn smoorverliefd: 'Mogen het eindelijk zeggen'

B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra zijn smoorverliefd: 'Mogen het eindelijk zeggen'

Dinsdag 5 september 2023 om 16:06

B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tijdens de reünieaflevering van B&B Vol Liefde werd al snel duidelijk dat er romantiek opbloeide voor Bram in Zweden. Maar de identiteit van zijn mysterieuze liefde bleef lange tijd geheim. Tot vandaag, want nu is onthuld dat hij een relatie heeft met Esra, die eerder deelnam aan het programma voor Joy.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>-deelnemers <em>Bram en Esra</em> zijn smoorverliefd: 'Mogen het eindelijk zeggen' B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Tijdens de reünieaflevering van B&B Vol Liefde werd al snel duidelijk dat er romantiek opbloeide voor Bram in Zweden. Maar de identiteit van zijn mysterieuze liefde bleef lange tijd geheim. Tot vandaag, want nu is onthuld dat hij een relatie heeft met Esra, die eerder deelnam aan het programma voor Joy. Tekst gaat verder onder de video. Bram en EsraIn een interview met RTL Boulevard vertelt Bram dat hij zich tot Esra aangetrokken voelde toen hij vernam dat ze ervaring had op een paardenmanege, veel tijd met paarden in Spanje had doorgebracht en in Zweden had gewoond. Binnen slechts een week nam Esra de beslissing om een enkele reis naar de B&B van Bram te boeken. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol Liefde-deelnemers Bram en Esra zijn smoorverliefd: 'Mogen het eindelijk zeggen'

Bram en Esra
In een interview met RTL Boulevard vertelt Bram dat hij zich tot Esra aangetrokken voelde toen hij vernam dat ze ervaring had op een paardenmanege, veel tijd met paarden in Spanje had doorgebracht en in Zweden had gewoond. Binnen slechts een week nam Esra de beslissing om een enkele reis naar de B&B van Bram te boeken.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's