Johan Derksen woedend over wantoestanden in Temptation Island: 'Het is ziek!'

Johan Derksen woedend over wantoestanden in Temptation Island: 'Het is ziek!'

Vrijdag 8 september 2023 om 12:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Aan tafel bespreken de heren het nieuws dat verschillende voormalige deelnemers van het RTL-programma Temptation Island te kampen hebben met mentale klachten, of op zijn minst schade hebben opgelopen door de opnames.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> woedend over wantoestanden in <em>Temptation Island</em>: 'Het is ziek!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 7 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Aan tafel bespreken de heren het nieuws dat verschillende voormalige deelnemers van het RTL-programma Temptation Island te kampen hebben met mentale klachten, of op zijn minst schade hebben opgelopen door de opnames. Tekst gaat verder onder de video. Geil beestJohan heeft geen goed woord over voor het in opspraak geraakte televisieprogramma: "Ik vind het zo platvloers en kwalijk om mensen in een tv-programma te zetten en op te stoken dat je je partner moet verneuken. Vervolgens met een vreemde partner die eruit ziet als een geil beest in bed te stappen. Het is ziek!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Geil beest
Johan heeft geen goed woord over voor het in opspraak geraakte televisieprogramma: "Ik vind het zo platvloers en kwalijk om mensen in een tv-programma te zetten en op te stoken dat je je partner moet verneuken. Vervolgens met een vreemde partner die eruit ziet als een geil beest in bed te stappen. Het is ziek!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's