Frozen bestaat bijna tien jaar! Zo nam deze "kinder" film de wereld over

Frozen bestaat bijna tien jaar! Zo nam deze "kinder" film de wereld over

Dinsdag 17 oktober 2023 om 20:46

Let It Go brak alle records en zit bij vele nog steeds in het hoofd. Het nummer maakte van Frozen een wereldwijde megahit. Inmiddels is het bijna tien jaar geleden dat de film uit kwam. Nog steeds leeft de magie van Frozen door. De kinderen van toen zijn inmiddels opgegroeid en de Frozen brand groeide met hun mee.

Disney firsts
De eerste Frozen film was kenmerkend omdat het veel elementen had die nog niet in Disney prinsessen films zat. Een verhaallijn niet gebaseerd op de liefde vinden, maar over familie, vertrouwen en band tussen zussen. Ook kenmerkend was dat de "slechterik" in de film niet gelijk bekend was. Aan het begin leek dat Elsa de villain zou kunnen worden, maar het bleek toch Hans te zijn.

Wanneer is Frozen jarig?
Frozen kwam in Amerika uit op 27 november, deze datum wordt aangehouden voor het officiële jubileum. In Nederland kwam de film pas op elf december uit. Wat er precies gepland staat voor het 10-jarige bestaan van Frozen is nog niet bekend. Wel is er al een speciale podcast verschenen.

Arendelle bestaat echt!

Wist je dat je in Arendelle kon lopen? HongKong Disneyland opent Frozen Themawereld!

In Hong Kong Disneyland is een Frozen wereld gebouwd, hier kun je magische momenten beleven in Arendelle. Een animatronic van Elsa gaat viral op het internet.

Bekijk hieronder de jubileum trailer van Frozen.

<em>Frozen</em> bestaat bijna tien jaar! Zo nam deze &quot;kinder&quot; film de wereld over Let It Go brak alle records en zit bij vele nog steeds in het hoofd. Het nummer maakte van Frozen een wereldwijde megahit. Inmiddels is het bijna tien jaar geleden dat de film uit kwam. Nog steeds leeft de magie van Frozen door. De kinderen van toen zijn inmiddels opgegroeid en de Frozen brand groeide met hun mee. Disney firstsDe eerste Frozen film was kenmerkend omdat het veel elementen had die nog niet in Disney prinsessen films zat. Een verhaallijn niet gebaseerd op de liefde vinden, maar over familie, vertrouwen en band tussen zussen. Ook kenmerkend was dat de "slechterik" in de film niet gelijk bekend was. Aan het begin leek dat Elsa de villain zou kunnen worden, maar het bleek toch Hans te zijn. Wanneer is Frozen jarig?Frozen kwam in Amerika uit op 27 november, deze datum wordt aangehouden voor het officiële jubileum. In Nederland kwam de film pas op elf december uit. Wat er precies gepland staat voor het 10-jarige bestaan van Frozen is nog niet bekend. Wel is er al een speciale podcast verschenen. Arendelle bestaat echt! Wist je dat je in Arendelle kon lopen? HongKong Disneyland opent Frozen Themawereld! In Hong Kong Disneyland is een Frozen wereld gebouwd, hier kun je magische momenten beleven in Arendelle. Een animatronic van Elsa gaat viral op het internet. The Elsa animatronic for Frozen at Hong Kong Disneyland looks fantastic ❄️ pic.twitter.com/P6GDmGFTzN— Chris Explorer (@tdrexplorer) February 7, 2023 Bekijk hieronder de jubileum trailer van Frozen. Bekijk ook Wist je dat je in Arendelle kon lopen? HongKong Disneyland opent Frozen Themawereld! Bekijk deze video » Bekijk de magische trailer van Disney's Once Upon a Studio! Bekijk deze video » Disney viert hun 100ste verjaardag met de film Wish, dit is wat we weten over de nieuwe prinses Asha! Bekijk deze video » Be careful what you wish for! Bekijk hier de volledige trailer van Disney's Wish Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor Behind the Attraction seizoen 2, vanaf 1 november op Disney+ Bekijk deze video » Vier de 30ste verjaardag van Hocus Pocus! Bekijk deze video » Disney100: het verhaal van Frozen gaat door in podcast vorm! Bekijk deze video » 100 jaar Disney: bekijk de speciale Disney parade met alle disneyfiguren Bekijk deze video » Disney100: luister naar This Wish uit de nieuwe Disneyfilm Wish! Bekijk deze video » Disney100: bekijk de leukste Disney verzamelingen! Bekijk deze video »
Entertainment :
Frozen bestaat bijna tien jaar! Zo nam deze "kinder" film de wereld over

Actuele video's

Meer actuele video's