Disney100: het verhaal van Frozen gaat door in podcast vorm!

Disney100: het verhaal van Frozen gaat door in podcast vorm!

Zaterdag 14 oktober 2023 om 14:08

De laatste Frozen film liet ons achter met veel vragen. Hoe gaat het met Anna nu ze koningin is? En hoe ziet Elsa's nieuwe leven in het magische bos eruit? Gelukkig hoeven we niet lang te wachten tot een vervolg van het verhaal. Disney heeft afgelopen week aangekondigd dat er een Frozen Podcast verschijnt.

Het verhaal
Koningin Anna heeft veel op haar bord. Ze heeft Disa, de koningin van het kleine buurland en haar volk, verwelkomd in Arendelle wanneer hun koninkrijk onder water staat. Disa wil graag meer leren over de wetenschappelijke aard van magie.

Handel
Ook in Arendelle is Lord Wolfgang, de neef van de hertog van Weselton, op verontschuldigingstournee voor het gedrag van zijn oom. Hij wil heel graag de vergeving van koningin Anna veiligstellen en hoopt de bevolking van Arendelle te overtuigen van de voordelen van handel met Weselton.

Brand
Wanneer er een mysterieuze brand uitbreekt in het kasteel en de geesten van de natuur in actie komen, reizen Elsa, Anna en Disa naar het Betoverde Woud om de oorzaak te achterhalen, waar ze mysterieuze door stoom aangedreven kopermachines ontdekken: automaten. Waar komen de automaten vandaan en wat doen ze? Wie geeft leiding? Het allerbelangrijkste: hoe kunnen Elsa, Anna en Disa voorkomen dat ze het natuurlijke evenwicht van het Betoverde Woud en Arendelle verstoren?

Frozen 3
De langverwachte vervolg film van Frozen laat nog even op zich wachten. Er is nog niet veel bekend over. Wel zal de film waarschijnlijk in 2025 te zien zijn. Een grote verandering achter de schermen heeft ondertussen plaatsgevonden. Jennifer Lee, die de vorige twee films regisseerde, is er dit keer niet bij.

Bekijk de trailer van Disney's Wish!

Disney100
Maandag is het einde van een jaar aan feest bij Disney. De animatiestudio bestaat dan officieel 100 jaar. Het hele jaar door is er van alles aan gedaan om dit te vieren. Er komt ook nog wat aan, zo komt er nog een nieuwe Disneyprinses film aan die de animatiestijlen van de iconische studio viert. Daarvoor is een short te zien waar veel geliefde karakters in voor komen.

De Frozen podcast: Forces of Nature is nu te beluisteren via je favorite podcast en muziek platform. Wil je extra content? Beluister de podcast dan op Wondery+.

Disney100: het verhaal van <em>Frozen</em> gaat door in podcast vorm! De laatste Frozen film liet ons achter met veel vragen. Hoe gaat het met Anna nu ze koningin is? En hoe ziet Elsa's nieuwe leven in het magische bos eruit? Gelukkig hoeven we niet lang te wachten tot een vervolg van het verhaal. Disney heeft afgelopen week aangekondigd dat er een Frozen Podcast verschijnt. Het verhaalKoningin Anna heeft veel op haar bord. Ze heeft Disa, de koningin van het kleine buurland en haar volk, verwelkomd in Arendelle wanneer hun koninkrijk onder water staat. Disa wil graag meer leren over de wetenschappelijke aard van magie. HandelOok in Arendelle is Lord Wolfgang, de neef van de hertog van Weselton, op verontschuldigingstournee voor het gedrag van zijn oom. Hij wil heel graag de vergeving van koningin Anna veiligstellen en hoopt de bevolking van Arendelle te overtuigen van de voordelen van handel met Weselton. BrandWanneer er een mysterieuze brand uitbreekt in het kasteel en de geesten van de natuur in actie komen, reizen Elsa, Anna en Disa naar het Betoverde Woud om de oorzaak te achterhalen, waar ze mysterieuze door stoom aangedreven kopermachines ontdekken: automaten. Waar komen de automaten vandaan en wat doen ze? Wie geeft leiding? Het allerbelangrijkste: hoe kunnen Elsa, Anna en Disa voorkomen dat ze het natuurlijke evenwicht van het Betoverde Woud en Arendelle verstoren? Frozen 3De langverwachte vervolg film van Frozen laat nog even op zich wachten. Er is nog niet veel bekend over. Wel zal de film waarschijnlijk in 2025 te zien zijn. Een grote verandering achter de schermen heeft ondertussen plaatsgevonden. Jennifer Lee, die de vorige twee films regisseerde, is er dit keer niet bij. Bekijk de trailer van Disney's Wish! Disney100Maandag is het einde van een jaar aan feest bij Disney. De animatiestudio bestaat dan officieel 100 jaar. Het hele jaar door is er van alles aan gedaan om dit te vieren. Er komt ook nog wat aan, zo komt er nog een nieuwe Disneyprinses film aan die de animatiestijlen van de iconische studio viert. Daarvoor is een short te zien waar veel geliefde karakters in voor komen. De Frozen podcast: Forces of Nature is nu te beluisteren via je favorite podcast en muziek platform. Wil je extra content? Beluister de podcast dan op Wondery+. Bekijk ook Teaser trailer: ontmoet de nieuwe Disney-prinses Asha in Wish, 22 november in de bioscoop Bekijk deze video » Unreal: DisneySea in Tokyo krijgt de Frozen, Tangled en Peter Pan uitbreiding uit je dromen! Bekijk deze video » Disney Cruiseline breidt uit! Bekijk hier alle magische details Bekijk deze video » Wist je dat je in Arendelle kon lopen? HongKong Disneyland opent Frozen Themawereld! Bekijk deze video »
Entertainment :
Disney100: het verhaal van Frozen gaat door in podcast vorm!

Actuele video's

Meer actuele video's