Bij Ons Op Het Kamp gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Ons Op Het Kamp gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Ons Op Het Kamp gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het gloednieuwe, vierde seizoen van Bij ons op het kamp start woensdag 1 november op RTL 5. Deze realityserie volgt een aantal markante bewoners van verschillende woonwagenkampen in Nederland. Achter de kampmurenBij ons op het kamp geeft een inkijk in de bijzondere wereld van Nederlandse woonwagenbewoners. Nederland telt ongeveer 35 duizend ‘reizigers’ verdeeld over 1100 kampen. Deze serie laat zien wat er zoal achter de kampmuren gebeurt, van extravagante bruiloften en unieke doopceremonies tot sterke familiebanden en unieke levensstijlen. Antonio onder het mesIn de eerste aflevering is te zien dat Liesbeth haar verjaardag viert op het kamp in Eindhoven. En zoals dat bij reizigers gaat, wordt dan alles uit de kast gehaald. Antonio gaat onder het mes voor een frisse uitstraling. En Tony, de autohandelaar, krijgt eindelijk erkenning voor zijn cultuur. Naast de vertrouwde gezichten maken de kijkers ook kennis met een nieuwe familie.
Uitzending :
Bij Ons Op Het Kamp gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 1 november 2023 om 21:30

Het gloednieuwe, vierde seizoen van Bij ons op het kamp start woensdag 1 november op RTL 5. Deze realityserie volgt een aantal markante bewoners van verschillende woonwagenkampen in Nederland.

Achter de kampmuren
Bij ons op het kamp geeft een inkijk in de bijzondere wereld van Nederlandse woonwagenbewoners. Nederland telt ongeveer 35 duizend ‘reizigers’ verdeeld over 1100 kampen. Deze serie laat zien wat er zoal achter de kampmuren gebeurt, van extravagante bruiloften en unieke doopceremonies tot sterke familiebanden en unieke levensstijlen.

Antonio onder het mes
In de eerste aflevering is te zien dat Liesbeth haar verjaardag viert op het kamp in Eindhoven. En zoals dat bij reizigers gaat, wordt dan alles uit de kast gehaald. Antonio gaat onder het mes voor een frisse uitstraling. En Tony, de autohandelaar, krijgt eindelijk erkenning voor zijn cultuur. Naast de vertrouwde gezichten maken de kijkers ook kennis met een nieuwe familie.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bij ons op het kamp

Actuele video's

Meer actuele video's