Zien: lenige Luke laat jury opnieuw sidderen in finale Holland's Got Talent (video)

Zien: lenige Luke laat jury opnieuw sidderen in finale Holland's Got Talent (video)

Zaterdag 4 november 2023 om 21:28

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Bendy Lucky Luke weet opnieuw te overtuigen met zijn lenige lichaam. Hij krijgt een staande ovatie van het publiek én van de jury.

Zien: lenige Luke laat jury opnieuw sidderen in finale <em>Holland's Got Talent</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Bendy Lucky Luke weet opnieuw te overtuigen met zijn lenige lichaam. Hij krijgt een staande ovatie van het publiek én van de jury. FinaleDe Engelse Luke maakte al eerder indruk met zijn bijzondere optredens. De juryleden beloonden hem dan ook niet voor niets met een finaleplaats. Bekijk het finale-optreden van Luke hierboven. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: lenige Luke laat jury opnieuw sidderen in finale Holland's Got Talent (video)

Finale
De Engelse Luke maakte al eerder indruk met zijn bijzondere optredens. De juryleden beloonden hem dan ook niet voor niets met een finaleplaats. Bekijk het finale-optreden van Luke hierboven.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's