Ook Maxim geeft op in Expeditie Robinson: "Wat een kneuzen dit seizoen" (video)

Ook Maxim geeft op in Expeditie Robinson: "Wat een kneuzen dit seizoen" (video)

Maandag 6 november 2023 om 09:53

In Expeditie Robinson is te zien hoe er opnieuw een expeditielid besluit om de handdoek in de ring te gooien. Eerst Jaimie Vaes en nu Maxim Froger: "Wat een kneuzen dit seizoen." Op X laat men weten wat ze van dit seizoen Expeditie Robinson vinden. Bekijk een aantal X-berichten hieronder.

Spijt
In een nieuwe aflevering van Back2Base (zie hieronder) reageert Maxim op het onverwachte vertrek en doet degene een boekje open over het veelbesproken gekibbel met een ander expeditielid. Hij laat ook weten meteen spijt te hebben van het vrijwillig naar huis gaan.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Ook Maxim geeft op in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Wat een kneuzen dit seizoen&quot; (video) In Expeditie Robinson is te zien hoe er opnieuw een expeditielid besluit om de handdoek in de ring te gooien. Eerst Jaimie Vaes en nu Maxim Froger: "Wat een kneuzen dit seizoen." Op X laat men weten wat ze van dit seizoen Expeditie Robinson vinden. Bekijk een aantal X-berichten hieronder. Jezus wat is dat toch met die #heimwee kneuzen dit seizoen? Begin er dan niet aan! Zoooo zielig dit #ExpeditieRobinson— Saskia ?????? (@shupje) November 6, 2023 Ben ik de enige die Max niet mag? Lekker thuis met mama op de bank zitten pik. Snap niet dat volwassen “mannen” een dame wegpesten om een SPEL #ExpeditieRobinson— Mr Smith (@topshotta5991) November 6, 2023 Maxim en Jamie; beide typisch gedrag van een stelletje verwende krengen #ExpeditieRobinson— Emmely Jacobs (@EmmelyJacobs) November 6, 2023 Maxime had de grootste mond over iedereen, maar vraagt wel als een zwak vogeltje om hem eruit te stemmen #expeditierobinson— RealityFan (@bbb22fan) November 6, 2023 SpijtIn een nieuwe aflevering van Back2Base (zie hieronder) reageert Maxim op het onverwachte vertrek en doet degene een boekje open over het veelbesproken gekibbel met een ander expeditielid. Hij laat ook weten meteen spijt te hebben van het vrijwillig naar huis gaan. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson-kijkers over 'naaistreek' Jaimie Vaes: "Bagger dit" Bekijk deze video » Grimmige sfeer door Krista's zet in Expeditie Robinson: "Je gaat letterlijk over lijken" Bekijk deze video »
TV :
Ook Maxim geeft op in Expeditie Robinson: "Wat een kneuzen dit seizoen" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's