Radmilo geeft op in Expeditie Robinson: "Ik ben een strijder" (video)

Radmilo geeft op in Expeditie Robinson: "Ik ben een strijder" (video)

<em>Radmilo</em> geeft op in <em>Expeditie Robinson</em>: &quot;Ik ben een strijder&quot; (video) Ook Radmilo Soda behoort tot het lijstje opgevers. Na Maxim Froger en Jaimie Vaes wil ook Radmilo vrijwillig naar huis. Hij vraagt aan zijn mede-kandidaten om hem weg te stemmen: "Ik vind dat erg moeilijk. Er is ook een andere muis met een staartje, dat maakt de overweging ook moeilijk om op Radmilo te stemmen. Eigenlijk zou Krista twee eilandraden geleden al naar huis zijn gegaan", zegt Floris tegen Radmilo. Jochen heeft geen moeite met het wegstemmen van een vriend. Uiteindelijk is Krista naar huis gestuurd. Krista loopt woedend weg bij eilandraad en barst in tranen uit: "Dit is onredelijk" (video) Bekijk deze video » Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Seks in Expeditie Robinson: "Mijn libido is helemaal weg" (video) Bekijk deze video » Kijkers op X woest over pester Radmilo na wegstemmen Krista: 'Stuk stront' (Expeditie Robinson) Bekijk deze video »
TV :
Radmilo geeft op in Expeditie Robinson: "Ik ben een strijder" (video)
Maandag 13 november 2023 om 09:48

Ook Radmilo Soda behoort tot het lijstje opgevers. Na Maxim Froger en Jaimie Vaes wil ook Radmilo vrijwillig naar huis. Hij vraagt aan zijn mede-kandidaten om hem weg te stemmen: "Ik vind dat erg moeilijk. Er is ook een andere muis met een staartje, dat maakt de overweging ook moeilijk om op Radmilo te stemmen. Eigenlijk zou Krista twee eilandraden geleden al naar huis zijn gegaan", zegt Floris tegen Radmilo. Jochen heeft geen moeite met het wegstemmen van een vriend. Uiteindelijk is Krista naar huis gestuurd.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's