Krista over Radmilo's vuile streek: "Je mag niets anders dan een naam op het briefje schrijven" (video)

Krista over Radmilo's vuile streek: "Je mag niets anders dan een naam op het briefje schrijven" (video)

Maandag 13 november 2023 om 10:52

Op de eilandraad kwam een geheel onverwachtse wending voor Krista. Ze dacht dat iedereen Radmilo eruit zou stemmen omdat hij naar huis wilde. Maar dit was een spelletje van Radmilo. Krista haar naam zagen we veelvoudig op de stembriefjes.

"Radmilo is over de grens gegaan"
Pester Radmilo schreef meer dan alleen haar naam op het briefje. 'Krista, voor Chelsey' en 'Krista, voor Max', zagen we terug op de bordjes. Hiermee wilde Radmilo laten weten dat de stem ook namens deze oud-deelnemers gold. Dit maakte Krista woedend en ze liep weg tijdens de eilandraad: "Jongens, als je stemt, schrijf niets anders op dat briefje", dit is wat tegen alle kandidaten wordt gezegd aan het begin van het spel. Je mag dus niets anders dan een naam opschrijven: "Toen ik dat zag, dacht ik 'je gaat gewoon keihard over de grens.'"

In een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson: Back2Base blikt de afvaller terug op de hoogopgelopen emoties. Bekijk de video hieronder.

Krista over Radmilo's <em>vuile streek</em>: &quot;Je mag niets anders dan een naam op het briefje schrijven&quot; (video) Op de eilandraad kwam een geheel onverwachtse wending voor Krista. Ze dacht dat iedereen Radmilo eruit zou stemmen omdat hij naar huis wilde. Maar dit was een spelletje van Radmilo. Krista haar naam zagen we veelvoudig op de stembriefjes. "Radmilo is over de grens gegaan"Pester Radmilo schreef meer dan alleen haar naam op het briefje. 'Krista, voor Chelsey' en 'Krista, voor Max', zagen we terug op de bordjes. Hiermee wilde Radmilo laten weten dat de stem ook namens deze oud-deelnemers gold. Dit maakte Krista woedend en ze liep weg tijdens de eilandraad: "Jongens, als je stemt, schrijf niets anders op dat briefje", dit is wat tegen alle kandidaten wordt gezegd aan het begin van het spel. Je mag dus niets anders dan een naam opschrijven: "Toen ik dat zag, dacht ik 'je gaat gewoon keihard over de grens.'" In een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson: Back2Base blikt de afvaller terug op de hoogopgelopen emoties. Bekijk de video hieronder. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kijkers op X woest over pester Radmilo na wegstemmen Krista: 'Stuk stront' (Expeditie Robinson) Bekijk deze video » Krista loopt woedend weg bij eilandraad en barst in tranen uit: "Dit is onredelijk" (video) Bekijk deze video »
TV :
Krista over Radmilo's vuile streek: "Je mag niets anders dan een naam op het briefje schrijven" (video)

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's