Zien: vuurwerkwinkels beleven topdrukte op eerste verkoopdag, ondanks afsteekverboden

Zien: vuurwerkwinkels beleven topdrukte op eerste verkoopdag, ondanks afsteekverboden

Donderdag 28 december 2023 om 14:47

Veel mensen trekken donderdag naar vuurwerkwinkels op de eerste dag van de vuurwerkverkoop, ondanks het groeiende aantal gemeenten met een afsteekverbod.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>vuurwerkwinkels</em> beleven topdrukte op <em>eerste verkoopdag</em>, ondanks <em>afsteekverboden</em> Veel mensen trekken donderdag naar vuurwerkwinkels op de eerste dag van de vuurwerkverkoop, ondanks het groeiende aantal gemeenten met een afsteekverbod. Tekst gaat verder onder de video. Online bestellingenLeo Groeneveld, voorzitter van Belangenvereniging Pyrotechniek Nederland (BPN), constateert dat de winkels vooral druk zijn met mensen die hun online bestelde vuurwerk komen afhalen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vuurwerkverbod in Nederland? Artsen zijn voor: 'Loopgraven-oogheelkunde' (video) Bekijk deze video » Illegaal vuurwerk drama in Gelderland: twee jongens gewond, een verliest hand (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Online bestellingen
Leo Groeneveld, voorzitter van Belangenvereniging Pyrotechniek Nederland (BPN), constateert dat de winkels vooral druk zijn met mensen die hun online bestelde vuurwerk komen afhalen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's