The masked singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The masked singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The masked singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is tijd voor de halve finale van The Masked Singer, de eindstrijd nadert… Wie zijn de beste gemaskerde zangers en zangeressen? Alle fragmenten uit deze uitzending Fans Douwe Bob verheerlijken zijn performance als De Magiër (video) Bekijk deze video » Jan de Hoop uit pensioen gesleept voor The Masked Singer-nieuws over de Koala (video) Bekijk deze video » OudejaarsavondOp oudejaarsavond kun je genieten van de grote finale, maar vrijdagavond wordt de spanning opgebouwd. In de halve finale wordt bepaald wie de beste optredens verzorgen en nog even in het hysterische pak blijven zitten om door te gaan naar de grande finale. Wie zit in het pak?Ruben Nicolai presenteert de show met Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Gerard Joling, Monica Geuze en Buddy Vedder als panelleden. Dit jaar zijn er maar liefst twintig bekende Nederlanders die gemaskerd een optreden verzorgen, waaronder het stinkdier, de discobol en walrus. Eerder werden onder anderen Ron Boszhard, Dionne Stax en Bert van Leeuwen al ontmaskerd.
Uitzending :
The masked singer gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 29 december 2023 om 22:08

Het is tijd voor de halve finale van The Masked Singer, de eindstrijd nadert… Wie zijn de beste gemaskerde zangers en zangeressen?

Oudejaarsavond
Op oudejaarsavond kun je genieten van de grote finale, maar vrijdagavond wordt de spanning opgebouwd. In de halve finale wordt bepaald wie de beste optredens verzorgen en nog even in het hysterische pak blijven zitten om door te gaan naar de grande finale.

Wie zit in het pak?
Ruben Nicolai presenteert de show met Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Gerard Joling, Monica Geuze en Buddy Vedder als panelleden. Dit jaar zijn er maar liefst twintig bekende Nederlanders die gemaskerd een optreden verzorgen, waaronder het stinkdier, de discobol en walrus. Eerder werden onder anderen Ron Boszhard, Dionne Stax en Bert van Leeuwen al ontmaskerd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Masked Singer

Actuele video's

Meer actuele video's