Jan de Hoop uit pensioen gesleept voor The Masked Singer-nieuws over de Koala (video)

Jan de Hoop uit pensioen gesleept voor The Masked Singer-nieuws over de Koala (video)

<em>Jan de Hoop</em> uit pensioen gesleept voor <em>The Masked Singer</em>-nieuws over de Koala (video) The Masked Singer is vanavond weer te zien bij RTL 4. Wie zal de finale winnen? De Toffe Peer, IJsbeer, Uil of Nijlpaard? Helaas voor Walid Benmbarek werd hij in de halve finale naar huis gestuurd. De Mocro Maffia-acteur was de Koala. Jan de Hoop werd even uit zijn pensioen gesleept voor breaking nieuws over de Koala. Bekijk het nieuwsbericht met Jan de Hoop in The Masked Singer hieronder. Zondag 31 december zien we de finale van The Masked Singer om 21.28 uur bij RTL 4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Zien: dochter Walid Benmbarek had direct door dat hij de Koala was in The Masked Singer (video) Bekijk deze video » Fans Douwe Bob verheerlijken zijn performance als De Magiër (video) Bekijk deze video »
Zondag 31 december 2023 om 09:27

The Masked Singer is vanavond weer te zien bij RTL 4. Wie zal de finale winnen? De Toffe Peer, IJsbeer, Uil of Nijlpaard? Helaas voor Walid Benmbarek werd hij in de halve finale naar huis gestuurd. De Mocro Maffia-acteur was de Koala. Jan de Hoop werd even uit zijn pensioen gesleept voor breaking nieuws over de Koala. Bekijk het nieuwsbericht met Jan de Hoop in The Masked Singer hieronder.

Zondag 31 december zien we de finale van The Masked Singer om 21.28 uur bij RTL 4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's