Marijke Helwegen overweldigd door reacties 'natuurtip': "Meer dan 4 miljoen views" (HvNL)

Marijke Helwegen overweldigd door reacties 'natuurtip': "Meer dan 4 miljoen views" (HvNL)

<em>Marijke Helwegen</em> overweldigd door reacties 'natuurtip': &quot;Meer dan 4 miljoen views&quot; (<em>HvNL</em>) Marijke Helwegen reageert in Hart van Nederland op het viraal gaan van haar natuurtip. Ze is overweldigd door de meer dan 4 miljoen views die het filmpje opleverde. Ze kon het niet bevatten. Marijke wilde graag meer volgers erbij. En dat is gelukt! "Vijf, zesduizend”, aldus de facelift koningin... Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ellen verloor zoon aan gevolgen van mazelen: 'Waarom vaccineren mensen niet?' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto te water in kanaal bij Drents dorp, bestuurder bevrijd (video) Bekijk deze video » Beelden gevaarlijke inhaalactie door verkeersaso gaan viraal (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 17 maart om 11:50

Marijke Helwegen reageert in Hart van Nederland op het viraal gaan van haar natuurtip. Ze is overweldigd door de meer dan 4 miljoen views die het filmpje opleverde. Ze kon het niet bevatten. Marijke wilde graag meer volgers erbij. En dat is gelukt! "Vijf, zesduizend”, aldus de facelift koningin...

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's