Relatietest in Married At First Sight: spannende opdrachten voor de koppels (video)

Relatietest in Married At First Sight: spannende opdrachten voor de koppels (video)

Donderdag 21 maart om 16:34

De experts van Married at First Sight hebben een leuke uitdaging voor de kandidaten in petto. De koppels moeten samen opdrachten doen voor punten. Hoe uitdagender de opdracht, hoe meer punten. En natuurlijk nog eens de bevestiging van de gemaakte match.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Relatietest in <em>Married At First Sight</em>: spannende opdrachten voor de koppels (video) De experts van Married at First Sight hebben een leuke uitdaging voor de kandidaten in petto. De koppels moeten samen opdrachten doen voor punten. Hoe uitdagender de opdracht, hoe meer punten. En natuurlijk nog eens de bevestiging van de gemaakte match. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Vandaag Inside: Lilian Marijnissen roept Sam Hagens om hulp bij ordinair gesprek over MAFS Bekijk deze video » Married at First Sight: David en Kim beide in tranen in gesprek met expert Patrick van Veen Bekijk deze video » Married At First Sight: speelt Erik, wiens ogen voortdurend wegkijken, toneel? Bekijk deze video » Jeffrey van Married at First Sight werkt aan carrière als zanger en duikt de studio in Bekijk deze video »
TV :
Relatietest in Married At First Sight: spannende opdrachten voor de koppels (video)

Actuele video's

Meer actuele video's