Tom Egbers bij rechtszaak tegen NOS: 'Heel erg dat ik hier sta' (video)

Tom Egbers bij rechtszaak tegen NOS: 'Heel erg dat ik hier sta' (video)

Maandag 25 maart om 13:12

Tom Egbers is maandag aangekomen bij de rechtbank in Lelystad vanwege een kort geding dat hij aanspande tegen de NOS. En Tom stond even de pers te woord voor hij naar binnen ging.

Beschuldigingen wangedrag
Egbers werd een jaar geleden op non-actief gesteld omdat hij wordt beschuldigd van wangedrag op de werkvloer. De 66-jarige sportpresentator wil graag weer aan het werk en heeft daarom besloten om naar de rechter te stappen. “Ik vind het heel erg dat ik hier sta.” Ook vertelt Tom wat zijn doel is bij deze rechtszaak…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tom Egbers</em> bij rechtszaak tegen NOS: 'Heel erg dat ik hier sta' (video) Tom Egbers is maandag aangekomen bij de rechtbank in Lelystad vanwege een kort geding dat hij aanspande tegen de NOS. En Tom stond even de pers te woord voor hij naar binnen ging. Beschuldigingen wangedragEgbers werd een jaar geleden op non-actief gesteld omdat hij wordt beschuldigd van wangedrag op de werkvloer. De 66-jarige sportpresentator wil graag weer aan het werk en heeft daarom besloten om naar de rechter te stappen. “Ik vind het heel erg dat ik hier sta.” Ook vertelt Tom wat zijn doel is bij deze rechtszaak… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen staat volledig achter Tom Egbers: bekijk zijn vurige betoog (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Jack van Gelder over kort geding Tom Egbers: 'Hij moet door de voordeur naar buiten kunnen' (De Oranjezondag) Bekijk deze video »
Entertainment :
Tom Egbers bij rechtszaak tegen NOS: 'Heel erg dat ik hier sta' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's